Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 LAGU 80

Rasakna Kabecikané Yéhuwah

Milih Rekaman Audio
Rasakna Kabecikané Yéhuwah
NDELENG

(Jabur 34:9)

  1. 1. Ngabekti marang Yéhuwah,

    Kuwi kaurmatan gedhé.

    Nggunak’ké wektu lan ngupayak’ké,

    Bèn kabèh dadi umaté.

    (REFREIN)

    Padha rasakna lan nyawanga,

    Kabecikané Huwah.

    Puas lan bungah nèk ngupaya,

    Isa nyeneng’ké Huwah.

  2. 2. Kabèh sing wis padha ngabdi,

    Sepenuh-waktu ngabekti,

    Percaya Gusti mesthi mberkahi,

    Lan éntuk bungah sejati.

    (REFREIN)

    Padha rasakna lan nyawanga,

    Kabecikané Huwah.

    Puas lan bungah nèk ngupaya,

    Isa nyeneng’ké Huwah.