Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 LAGU 8

Yéhuwah sing Ngayomi

Milih Rekaman Audio
Yéhuwah sing Ngayomi
NDELENG

(Jabur 91)

  1. 1. Yéhuwah sing ngayomi,

    Aku ora wedi.

    Gustiku sing ngopèni,

    Uripku lestari.

    Percayaa marang Gusti,

    Wong sing setya dibélani.

    Yéhuwah sing ngayomi,

    Lan mesthi bakal nulungi.

  2. 2. Yéhuwah sing ngayomi

    Wong-wong sing ngabekti

    Senajan aku ngerti

    Akèh sing ’ra ngabdi.

    Wong sing padha tulus ati

    Ora perlu dadi wedi.

    Yéhuwah sing ngayomi,

    ’Ra ana sing mbebayani.

  3. 3. Yéhuwah sing ngayomi,

    Saka sing njahati.

    Mula ’ra perlu wedi,

    Karo sing ngalangi.

    ’Ra ana sing nggawé ngeri,

    Lan ’ra ana sing medèni.

    Yéhuwah sing ngayomi,

    Lan bakal terus njagani.

(Wacanen uga Ms. 97:10; 121:3, 5; Yé. 52:12.)