Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 LAGU 78

”Mulangké Pangandikané Gusti”

Milih Rekaman Audio
”Mulangké Pangandikané Gusti”
NDELENG

(Kisah Para Rasul 18:11)

  1. 1. Seneng lan puas rasané,

    Nèk mulang liyané

    Bab pangandikané Gusti

    Sing nyeneng’ké ati.

    Niru contoné Putrané,

    Nduduh’ké tresnané.

    Sing dibantu isa ngerti

    Lan nyedhak marang Gusti.

  2. 2. Awaké dhéwé kuduné

    Uga t’rus sinau,

    Bèn isa mulang liyané,

    Lan ngluhur’ké Gusti.

    Nindak’ké apa sing bener,

    Saktulusing ati.

    Banjur ngandhani liyané

    Bèn ngerti bab Yah Gusti.

  3. 3. Yéhuwah sing nyedhiyani,

    Lan uga nulungi.

    Ayo ndonga marang Gusti,

    Bèn isa ngabekti.

    Terus nresnani Sabdané,

    Lan mbantu liyané.

    Bèn padha mèlu mulang’ké

    Pangandikané Gusti.

(Wacanen uga Ms. 119:97; 2 Tim. 4:2; Tit. 2:7; 1 Yoh. 5:14.)