Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 LAGU 76

Kepriyé Rasané?

Milih Rekaman Audio
Kepriyé Rasané?
NDELENG

(Ibrani 13:15)

  1. 1. Kepriyé rasané

    wektu nginjil martak’ké,

    Sarta mulang liyané

    bèn tekan atiné?

    Huwah sing mberkahi,

    sing penting semangaté.

    Nggolèk sing tulus ati

    bèn dadi abdiné.

    (REFREIN)

    Kuwi kabèh nggawé bungah

    isa ngabdi saka ati.

    Mula ayo saben dina

    ngluhur’ké Yéhuwah.

  2. 2. Kepriyé rasané

    nèk ana sing ngrungokʼké

    Sarta gelem nampani

    kabar apik iki?

    Kita tetep bungah,

    s’najan ana sing wegah.

    Tetep setya martak’ké

    kabar sing nylamet’ké.

    (REFREIN)

    Kuwi kabèh nggawé bungah

    isa ngabdi saka ati.

    Mula ayo saben dina

    ngluhur’ké Yéhuwah.

  3.  3. Kepriyé rasané

    ngrasak’ké dhukungané?

    Yéhuwah sing maringi

    tugas nginjil iki.

    Ayo padha wani,

    nanging tetep ngajèni.

    Iki tugas sing agung,

    lan wis arep rampung.

    (REFREIN)

    Kuwi kabèh nggawé bungah

    isa ngabdi saka ati.

    Mula ayo saben dina

    ngluhur’ké Yéhuwah.