Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 LAGU 75

’Huwah, Utusen Aku!’

Milih Rekaman Audio
’Huwah, Utusen Aku!’
NDELENG

(Yésaya 6:8)

  1. 1. Allah Yéhuwah diécé,

    Lan asmané dilalèk’ké.

    Akèh wong sing ’dha ngelok’ké,

    Allah sing t’rus disalah’ké.

    Sapa sing mbéla asmané?

    Sapa sing gelem ngluhur’ké?

    (REFREIN 1)

    ’Aku gelem nindakaké.

    Tak luhur’ké sakterusé.

    Kaurmatan gedhé ’nggo aku.

    Huwah, utusen aku!’

  2. 2. Allah ora diajèni;

    Akèh wong sing ora wedi.

    Ora gelem nyembah Gusti;

    Malah marang patung ngabdi.

    Sapa sing gelem ngandhani,

    Nèk wong jahat bakal mati?

     (REFREIN 2)

    ’Yah, aku gelem nglakoni,

    Tak wartak’ké tanpa wedi.

    Kaurmatan gedhé ’nggo aku.

    Huwah, utusen aku!’

  3. 3. Saiki wong padha sambat

    Merga akèh wong sing jahat.

    Ning, ana wong sing mertobat,

    Ora nindak’ké sing bejat.

    Sapa wong sing gelem mbantu,

    Ngajak wong-wong bèn sinau?

    (REFREIN 3)

    ’Yéhuwah, utusen aku.

    Tak wulangaké Sabda-Mu.

    Kaurmatan gedhé ’nggo aku.

    Huwah, utusen aku!’

(Wacanen uga Ms. 10:4; Yk. 9:4.)