Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 LAGU 74

Ayo Nyanyi Lagu bab Kratoné Allah

Milih Rekaman Audio
Ayo Nyanyi Lagu bab Kratoné Allah
NDELENG

(Jabur 98:1)

  1. 1. Ayo nyanyi lagu sing ngluhur’ké Yah,

    Lan ngumum’ké kamulyané Allah;

    Sing isiné nggawé ayem lan bungah;

    Iki lagu bab Kratoné Allah:

    (REFREIN)

    ’Ngabektia lan umumna,

    Putrané wis dadi Raja.

    Ayo nyanyi lagu bab Kratoné Yah,

    Lan luhurna asmané kang mulya.’

  2. 2. Lagu iki ngumum’ké bab Kratoné;

    Yésus Kristus sing dadi Rajané,

    Bareng karo sing dadi pilihané;

    Bangsa anyar sing mèlu ngluhur’ké:

    (REFREIN)

    ’Ngabektia lan umumna,

    Putrané wis dadi Raja.

    Ayo nyanyi lagu bab Kratoné Yah,

    Lan luhurna asmané kang mulya.’

  3. 3. Ing sakdonya laguné dinyanyèk’ké

    Karo wong-wong sing tulus atiné;

    Wis sinau bab kabar sing nentrem’ké,

    Lan saiki ngundang sing liyané:

    (REFREIN)

    ’Ngabektia lan umumna,

    Putrané wis dadi Raja.

    Ayo nyanyi lagu bab Kratoné Yah,

    Lan luhurna asmané kang mulya.’

(Wacanen uga Ms. 95:6; 1 Ptr. 2:9, 10; Why. 12:10.)