Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 LAGU 70

Nggolèka sing Gelem Nampa

Milih Rekaman Audio
Nggolèka sing Gelem Nampa
NDELENG

(Matius 10:11-15)

  1. 1. Yésus ngandhani carané martak’ké

    Kabar apik bab Kratoné.

    Nggolèk sing tulus lan gelem ngrungok’ké,

    Sing péngin nglakoni kersané.

    Kudu ngupaya bèn isa ditampa,

    Gatèkan lan nduduh’ké tresna.

    Nanging, nèk ana sing ’ra gelem nampa,

    Gèk ndang lungaa saka kana.

  2. 2. Sing ’dha nampani kuwi nampa Gusti,

    Gelem nampa saka ati.

    Bakal nglakoni lan gelem ngabekti,

    Merga péngin urip sejati.

    Aja bingung sing arep diomong’ké,

    Yéhuwah sing bakal nulungi.

    Kudu ngupaya ngomong sing nyeneng’ké,

    Bèn kabèh ’dha gelem nampani.