Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 LAGU 7

Yéhuwah Kekuwatanku

Milih Rekaman Audio
Yéhuwah Kekuwatanku
NDELENG

(Yésaya 12:2)

  1. 1. Huwah Allahku, kekuwatanku,

    Sing ngayomi lan sing njaga aku.

    Martak’ké Injil, dadi Seksi-Mu,

    S’najan ana sing mungsuhi aku.

    (REFREIN)

    Allah Yéhuwah, kekuwatanku,

    Terus tak luhur’ké asma-Mu.

    ’Ra ana tandhingané kwasa-Mu,

    Saklawasé sing ngayomi aku.

  2. 2. Nyenengaké banget tuntunan-Mu,

    Maringi sing bener kanggo aku.

    Saka Alkitab ngerti dhawuh-Mu,

    Bèn isa tetep mbéla Kraton-Mu.

    (REFREIN)

    Allah Yéhuwah, kekuwatanku,

    Terus tak luhur’ké asma-Mu.

    ’Ra ana tandhingané kwasa-Mu,

    Saklawasé sing ngayomi aku.

  3. 3. Aku péngin nindak’ké kersa-Mu,

    Senajan Iblis njahati aku.

    Yah, tulungi bèn kuwat imanku,

    Lan isa mbéla pamréntahan-Mu.

    (REFREIN)

    Allah Yéhuwah, kekuwatanku,

    Terus tak luhur’ké asma-Mu.

    ’Ra ana tandhingané kwasa-Mu,

    Saklawasé sing ngayomi aku.

(Wacanen uga 2 Sa. 22:3; Ms. 18:3; Yé. 43:12.)