Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 LAGU 61

Para Seksiné Yah Kudu Wani

Milih Rekaman Audio
Para Seksiné Yah Kudu Wani
NDELENG

(Lukas 16:16)

  1. 1. Ing pungkasané jaman kudu wani,

    Injil saka Gusti kudu dibélani.

    S’najan Iblis ngalang-alangi,

    Yah paring kekuwatan kanggo ngabdi.

    (REFREIN)

    Hé, para Seksiné Yah, kudu t’rus wani!

    Padha bungah ati wektu dadi Seksi.

    Wartakna Injil ing saklumahing bumi,

    Lan Allah Huwah bakal mberkahi.

  2. 2. Seksiné Huwah gelem urip susah,

    Terus manut Allah ing donya sing bubrah.

    Tetep resik ing ngarsané Yah,

    Lan setya ngabekti marang Yéhuwah.

    (REFREIN)

    Hé, para Seksiné Yah, kudu t’rus wani!

    Padha bungah ati wektu dadi Seksi.

    Wartakna Injil ing saklumahing bumi,

    Lan Allah Huwah bakal mberkahi.

  3. 3. Berkahé Kratoné ’ra dipercaya,

    Asmané Yéhuwah ora diajèni.

    Mula ayo padha luhurna,

    Lan terus wartakna ing ngendi-endi.

    (REFREIN)

    Hé, para Seksiné Yah, kudu t’rus wani!

    Padha bungah ati wektu dadi Seksi.

    Wartakna Injil ing saklumahing bumi,

    Lan Allah Huwah bakal mberkahi.