Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 LAGU 57

Martakké marang Kabèh sing Ditemoni

Milih Rekaman Audio
Martakké marang Kabèh sing Ditemoni
NDELENG

(1 Timotius 2:4)

  1. 1. Péngin niru tuladhané Huwah,

    Kabèh wong ’ra dibédak-bédak’ké.

    Kersané bèn ’dha dadi abdiné,

    Lan bèn kabèh isa dislametké.

    (REFREIN)

    Dudu ’nggoné, ning wongé,

    Sing didelok atiné.

    Sabdané Yah kudu diwartak’ké.

    Merga pancèn perduli,

    Nginjil ing ngendi-endi,

    Bèn kabèh dadi kancané Gusti.

  2. 2. ’Ra masalah ing ’ndi ketemuné,

    ’Ra masalah kaya apa wongé.

    Aja mung ndelok njabané waé,

    Yah nggatèk’ké ati lan sipaté.

    (REFREIN)

    Dudu ’nggoné, ning wongé,

    Sing didelok atiné.

    Sabdané Yah kudu diwartak’ké.

    Merga pancèn perduli,

    Nginjil ing ngendi-endi,

    Bèn kabèh dadi kancané Gusti.

  3. 3. Yéhuwah nampa sing péngin ngabdi,

    Sing wis padha ngowahi uripé.

    Mula ayo kabèh ’dha martak’ké,

    Marang kabèh wong sing ditemoni.

    (REFREIN)

    Dudu ’nggoné, ning wongé,

    Sing didelok atiné.

    Sabdané Yah kudu diwartak’ké.

    Merga pancèn perduli,

    Nginjil ing ngendi-endi,

    Bèn kabèh dadi kancané Gusti.