Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 LAGU 47

Saben Dina Ndongaa

Milih Rekaman Audio
Saben Dina Ndongaa
NDELENG

(1 Tésalonika 5:17)

  1. 1. Ndongaa marang Bapa Yéhuwah.

    Nuwun, isa dadi Seksiné Yah.

    Aturna donga saka atimu,

    Percaya marang Huwah, Allahmu.

    Ndongaa saben dina.

  2. 2. Ndongaa, aturna panuwunmu,

    Merga Huwah mberkahi uripmu.

    Nyuwun ngapura kabèh salahmu.

    Allah Yéhuwah ngerti atimu.

    Ndongaa saben dina.

  3. 2. Ndongaa, nyuwuna pitulungan.

    Yéhuwah mesthi paring bantuan.

    Nyedhaka marang pangayomané;

    Percaya nèk Yéhuwah nggatèk’ké.

    Ndongaa saben dina.

(Wacanen uga Ms. 65:6; Mat. 6:9-13; 26:41; Luk. 18:1.)