Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 LAGU 46

Nuwun Yéhuwah

Milih Rekaman Audio
Nuwun Yéhuwah
NDELENG

(1 Tésalonika 5:18)

  1. 1. Nuwun ya Yéhuwah, ’nggo saben dina,

    Uripku wis dituntun asta-Mu.

    Nuwun wis paring kaurmatan ndonga,

    S’najan asalku mung saka lebu.

  2. 2. Nuwun ya Yéhuwah kanggo Putra-Mu,

    Sing imané wis ngalah’ké donya.

    Nuwun dituntun nindak’ké kersa-Mu,

    Janjiku ngabdi isa tak jaga.

  3. 3. Nuwun ya Yéhuwah isa martak’ké

    Sabda-Mu lan asma-Mu sing mulya.

    Nuwun Kraton-Mu mréntah saklawasé,

    Bakal nyingkir’ké kabèh sing ala.

(Wacanen uga Ms. 50:14; 95:2; 147:7; Kol. 3:​15.)