Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 LAGU 42

Dongané Abdiné Gusti Allah

Milih Rekaman Audio
Dongané Abdiné Gusti Allah
NDELENG

(Éfésus 6:18)

  1. 1. Mahakwasa, Yéhuwah, Bapakku,

    Terus dimulyak’ké asma suci-Mu.

    Bakal k’lakon kabèh kersa-Mu.

    Lan bakal nyata pamréntahan-Mu.

    Bakal k’lakon kersa-Mu,

    Berkah kanggo umat-Mu.

  2. 2. Maturnuwun, dhuh Bapa Yéhuwah,

    Saben dina Bapa wis paring berkah.

    Sumbering urip lan pepadhang,

    Mulang lan paring kawicaksanan.

    Tresna-Mu pancèn nyata,

    Maturnuwun, dhuh Bapa.

  3. 3. Sengsara lan susah tak rasak’ké.

    Nyuwun tulung Yéhuwah nggatèkaké.

    Kuwatirku wis tak pasrah’ké.

    Nyuwun tulung Yéhuwah kuwat’ké.

    Bèn isa t’rus nindak’ké

    Kersa-Mu saklawasé.

(Wacanen uga Ms. 36:10; 50:14; Yoh. 16:33; Yak. 1:5.)