Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 LAGU 4

Allah Yéhuwah, Pangonku

Milih Rekaman Audio
Allah Yéhuwah, Pangonku
NDELENG

(Jabur 23)

  1. 1. Allah Yéhuwah, Pangonku;

    Bapa sing mulang aku.

    Sing ngertèni isi atiku,

    Sarta kebutuhanku.

    Bapa sing ngayomi aku,

    Sarta mberkahi aku.

    Katresnan-Mu Yah sing njaga aku;

    Ayem tentrem atiku.

    Katresnan-Mu sing njaga aku;

    Ayem tentrem atiku.

  2. 2. Hukum lan kabèh dhawuh-Mu,

    Dadi dalan uripku.

    Akèh gunané kanggo aku,

    Dadi kuwat imanku.

    S’najan akèh masalahku,

    Huwah sing njaga aku.

    Wis ora perlu cilik atiku,

    Merga Huwah, Kancaku.

    Ora perlu cilik atiku,

    Merga Huwah, Kancaku.

  3.  3. Allah Yéhuwah, Pangonku;

    Aku manut dhawuh-Mu.

    Yéhuwah sing nguwat’ké aku,

    Lan nggedhèk’ké atiku.

    Percaya, manut Sabda-Mu,

    Kuwi dadi tékadku.

    Katresnan-Mu Yah lan tuntunan-Mu,

    Sing ngayomi uripku.

    Katresnan-Mu lan tuntunan-Mu,

    Sing ngayomi uripku.

(Wacanen uga Ms. 28:9; 80:2.)