Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 LAGU 30

Bapakku, Allahku, lan Kancaku

Milih Rekaman Audio
Bapakku, Allahku, lan Kancaku
NDELENG

(Ibrani 6:10)

  1. 1. Urip ing donya iki,

    Pancèn susah, akèh sengsara.

    Ning, rasané uripku,

    Ora tanpa guna.

    (REFREIN)

    Allah Yéhuwah adil,

    Lan éling karo katresnanku.

    Huwah, Kanca sejati;

    Ora tau ninggal aku.

    Huwah sing nyedhiyani

    lan saklawasé sing ngayomi.

    Gusti Allah, ya Bapakku,

    lan Kancaku.

  2. 2. Aku wis saya tuwa;

    Urip dadi tambah rekasa.

    Nanging aku percaya,

    Janjiné Yah nyata.

    (REFREIN)

    Allah Yéhuwah adil,

    Lan éling karo katresnanku.

    Huwah, Kanca sejati;

    Ora tau ninggal aku.

    Huwah sing nyedhiyani

    lan saklawasé sing ngayomi.

    Gusti Allah, ya Bapakku,

    lan Kancaku.

(Wacanen uga Ms. 71:17, 18.)