Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 LAGU 25

Pilihané Gusti

Milih Rekaman Audio
Pilihané Gusti
NDELENG

(1 Pétrus 2:9)

  1. 1. Yah wis milih manungsa,

    Sing bakal munggah swarga.

    Para putra sing setya,

    Manut marang Bapa.

    (REFREIN)

    Pilihané Gusti,

    Martak’ké asma suci.

    Huwah ditresnani,

    Lan diluhur’ké rina-wengi.

  2. 2. Dadi bangsa sing suci,

    Alkitab dituruti;

    Piwulangé sing aji,

    Kabèh dingertèni.

    (REFREIN)

    Pilihané Gusti,

    Martak’ké asma suci.

    Huwah ditresnani,

    Lan diluhur’ké rina-wengi.

  3. 3. Setya karo tugasé,

    Bareng wedhus liyané.

    Setya karo Sang Cempé,

    Manut tuntunané.

    (REFREIN)

    Pilihané Gusti,

    Martak’ké asma suci.

    Huwah ditresnani,

    Lan diluhur’ké rina-wengi.

(Wacanen uga Yé. 43:20b, 21; Ml. 3:17; Kol. 1:13.)