Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 LAGU 23

Yéhuwah Mulai Mréntah

Milih Rekaman Audio
Yéhuwah Mulai Mréntah
NDELENG

(Wahyu 11:15)

  1. 1. Saiki wis wektuné,

    Dadi nyata kwasané,

    Ing Sion madeg pamréntahané.

    Ayo atur pamuji,

    Nyanyia kanggo Gusti.

    Yésus Kristus

    sing dadi Raja saiki.

    (REFREIN)

    Kratoné Yah ngekèki apa?

    Kamardikan ’nggo manungsa.

    Kratoné Yah berkahé apa?

    Urip langgeng lan santosa.

    Pujinen pamréntahané,

    Merga gedhé tresnané.

  2. 2. Kristus wis dadi Raja,

    Armagédhon mèh teka.

    Donyané Sétan wis arep sirna.

    Saiki wis wektuné,

    ’nggo martak’ké Kratoné.

    Lan nggolèki

    sing péngin dadi abdiné.

    (REFREIN)

    Kratoné Yah ngekèki apa?

    Kamardikan ’nggo manungsa.

    Kratoné Yah berkahé apa?

    Urip langgeng lan santosa.

    Pujinen pamréntahané,

    Merga gedhé tresnané.

  3.  3. Pamréntahané mulya,

    ’Ra ana tandhingané.

    Yésus makili Huwah, Bapaké.

    Mèlua ibadahé,

    lan nyeneng’ké atiné.

    Yésus Kristus

    bakal mréntah sakabèhé.

    (REFREIN)

    Kratoné Yah ngekèki apa?

    Kamardikan ’nggo manungsa.

    Kratoné Yah berkahé apa?

    Urip langgeng lan santosa.

    Pujinen pamréntahané,

    Merga gedhé tresnané.

(Wacanen uga 2 Sa. 7:​22; Dn. 2:​44; Why. 7:​15.)