Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 LAGU 2

Yéhuwah Asma-Mu

Milih Rekaman Audio
Yéhuwah Asma-Mu
NDELENG

(Jabur 83:19)

  1. 1. Allah sing sejati​—

    Sing nggawé jagat iki

    Nganti turun-temurun​—

    Yéhuwah asma-Mu.

    Lan ing ngendi-endi

    Kamulyan-Mu ngebaki.

    Aku atur panuwun,

    Dadi jemaat-Mu.

    (REFREIN)

    Yéhuwah, Yéhuwah,

    Ora ana liya.

    Allahku Sing Mahakwasa

    Saklumahing bumi.

    Lan Mahaluhur ing swarga,

    Kabèh kudu ngerti.

    Yéhuwah, Yéhuwah,

    Iku asmané kang mulya.

  2.  2. Dadi apa waé

    Manut karo kersa-Mu,

    Lan nganti saklawasé​—

    Yéhuwah asma-Mu.

    Kaurmatan gedhé

    Isa nyandhang asma-Mu.

    Seneng banget rasané​—

    Disebut Seksi-Mu.

    (REFREIN)

    Yéhuwah, Yéhuwah,

    Ora ana liya.

    Allahku Sing Mahakwasa

    Saklumahing bumi.

    Lan Mahaluhur ing swarga,

    Kabèh kudu ngerti.

    Yéhuwah, Yéhuwah,

    Iku asmané kang mulya.

(Wacanen uga 2 Bb. 6:​14; Ms. 72:19; Yé. 42:8.)