Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 LAGU 17

”Aku Gelem”

Milih Rekaman Audio
”Aku Gelem”
NDELENG

(Lukas 5:13)

  1. 1. Tresnané Yésus sampurna,

    Gelem teka menyang bumi.

    Sabar lan apikan,

    Paring bantuan,

    Nulungi kabèh manungsa.

    Nggatèk’ké sing cilik ati,

    Lan sing lara ditambani.

    Kabèh tugas lan kersané Gusti,

    Yésus ya gelem nglakoni.

  2. 2. Ngupaya niru Sang Kristus,

    Nresnani sing ditemoni,

    Bèn padha sinau,

    Kersané Gusti,

    Ngandhani bèn padha ngerti.

    Nduduh’ké tresna sejati,

    Sing tulus lan saka ati.

    Nèk ana sing butuh diéwangi,

    Aku ya gelem nulungi.