Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 LAGU 16

Pujinen Huwah lan Sang Putra!

Milih Rekaman Audio
Pujinen Huwah lan Sang Putra!
NDELENG

(Wahyu 21:2)

  1. 1. Huwah wis milih Putrané,

    Dadi Raja Kratoné.

    Mesthi adil pamréntahané,

    Huwah kelakon kersané.

    (REFREIN)

    Pujinen Huwah lan Sang Putra,

    Hé kowé wong-wong sing setya.

    Saben dina t’rus ndhukung Sang Raja,

    uga manut préntahé.

    Pujinen Huwah lan Sang Putra,

    sing dadi Raja ing swarga.

    Diparingi kuwasa sing gedhé,

    ’nggo ngluhur’ké asmané.

  2. 2. Yah milih abdi sing setya,

    Kanggo mréntah ing swarga.

    Dadi raja bareng Sang Kristus,

    Buminé dadi Firdaus.

    (REFREIN)

    Pujinen Huwah lan Sang Putra,

    Hé kowé wong-wong sing setya.

    Saben dina t’rus ndhukung Sang Raja,

    uga manut préntahé.

    Pujinen Huwah lan Sang Putra,

    sing dadi Raja ing swarga.

    Diparingi kuwasa sing gedhé,

    ’nggo ngluhur’ké asmané.

(Wacanen uga WB. 29:4; Yé. 66:7, 8; Yoh. 10:4; Why. 5:9, 10.)