Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 LAGU 148

Yéhuwah sing Nylametké

Milih Rekaman Audio
Yéhuwah sing Nylametké
NDELENG

(2 Samuèl 22:1-8)

  1. 1. Yéhuwah Allah sing nggawé sak kabèhé;

    Gedhé kuwasané,

    ’ra ana tandhingé.

    Mungsuhé diancur’ké,

    dikalah’ké;

    Kwasané gedhé lan nggumun’ké.

    (REFREIN)

    Yéhuwah nylamet’ké sing tetep setya.

    Kabèh ’dha ngerti Yéhuwah mahakwasa.

    Kanthi setya ayo ngluhur’ké

    kuwasané;

    Mung Yéhuwah,

    Sumber keslametan sejati.

  2. 2. Yéhuwah Allah sing mireng’ké dongaku,

    Pas susah atiku,

    nyuwun bantuan-Mu,

    ”Dhuh Bapa aku nyuwun

    tulungana,

    Kuwatna, lan slametna aku.”

    (REFREIN)

    Yéhuwah nylamet’ké sing tetep setya.

    Kabèh ’dha ngerti Yéhuwah mahakwasa.

    Kanthi setya ayo ngluhur’ké

    kuwasané;

    Mung Yéhuwah,

    Sumber keslametan sejati.

  3.  3. Bungah rasané isa dadi

    abdi-Mu;

    Nyata kuwasa-Mu;

    kelakon kersa-Mu.

    Mungsuh-Mu bakal wedi

    lan ngakoni

    Kwasa-Mu sing nylamet’ké aku.

    (REFREIN)

    Yéhuwah nylamet’ké sing tetep setya.

    Kabèh ’dha ngerti Yéhuwah mahakwasa.

    Kanthi setya ayo ngluhur’ké

    kuwasané;

    Mung Yéhuwah,

    Sumber keslametan sejati.

(Wacanen uga Ms. 18:​2, 3; 144:​1, 2.)