Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 LAGU 147

Urip Saklawasé Wis Dijanjèkké

Milih Rekaman Audio
Urip Saklawasé Wis Dijanjèkké
NDELENG

(Jabur 37:29)

  1. 1. Allah Yéhuwah wis janji,

    Urip langgeng ing bumi.

    Kabèh sing manut dhawuhé

    Urip sakterusé.

    (REFREIN)

    Urip saklawasé,

    Ayo ngupayak’ké.

    Kelakon janjiné,

    Nyata Sabdané.

  2. 2. Manungsa bakal sampurna;

    Kabèh isa mardika.

    Huwah sing nuntun manungsa;

    Katentreman nyata.

    (REFREIN)

    Urip saklawasé,

    Ayo ngupayak’ké.

    Kelakon janjiné,

    Nyata Sabdané.

  3. 3. Mbésuk bakal ora ana

    Susah, tangis, lan lara.

    Sing wis mati diurip’ké,

    Ayem saklawasé.

    (REFREIN)

    Urip saklawasé,

    Ayo ngupayak’ké.

    Kelakon janjiné,

    Nyata Sabdané.

(Wacanen uga Yé. 25:8; Luk. 23:43; Yoh. 11:25; Why. 21:4.)