Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 LAGU 144

Kuwi Isa Kok Percaya

Milih Rekaman Audio
Kuwi Isa Kok Percaya
NDELENG

(2 Korintus 4:18)

  1. 1. Nèk wong sing wuta isa ndelok,

    Lan wong sing budheg isa krungu.

    Seneng lan ayem njero ati,

    Krungu bocah-bocah nyanyi.

    Sing mati bakal diurip’ké,

    Kahanané tentrem sakt’rusé,

    (REFREIN)

    Janjiné Huwah bakal nyata,

    Kuwi isa kok percaya.

  2. 2. Macan lan wedhus isa rukun,

    Sapi lan bruwang mangan bareng,

    Cah cilik sing bakal makani,

    Lan swarané dituruti.

    Susah lan lara wis ’ra ana,

    Tangis lan wedi bakal sirna,

    (REFREIN)

    Janjiné Huwah bakal nyata,

    Kuwi isa kok percaya.

(Wacanen uga Yé. 11:​6-9; 35:​5-7; Yoh. 11:24.)