Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 LAGU 143

Terus Entènana kanthi Setya

Milih Rekaman Audio
Terus Entènana kanthi Setya
NDELENG

(Roma 8:20-25)

  1. 1. Huwah, Allah sing sejati,

    Bakal ndang ngadili bumi;

    Wis cetha kabèh tandhané;

    Mesthi k’lakon kersané.

    (REFREIN)

    Terus entènana kanthi setya,

    Janjiné Yah bakal nyata;

    Urip langgeng santosa.

  2. 2. Kabèh sing nantang lan ngécé,

    Bakalé ndang disingkir’ké;

    Gusti Allah wis ngramal’ké;

    Yésus mesthi menangé.

    (REFREIN)

    Terus entènana kanthi setya,

    Janjiné Yah bakal nyata;

    Urip langgeng santosa.

  3. 3. Kabèh manungsa sengsara,

    Nanging kita tetep setya,

    Ngentèni janjiné nyata,

    Bakal nylamet’ké kita.

    (REFREIN)

    Terus entènana kanthi setya,

    Janjiné Yah bakal nyata;

    Urip langgeng santosa.

(Wacanen uga Mat. 25:13; Luk. 12:36.)