Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 LAGU 139

Bayangna Kabèh Dadi Anyar

Milih Rekaman Audio
Bayangna Kabèh Dadi Anyar
NDELENG

(Wahyu 21:1-5)

  1. 1. Oh bayangna, aku kowé;

    Kita kabèh ing donya sing anyar.

    Ora ana sing sengsara,

    Wong sing jahat bakalé sirna.

    Kabèh isa urip bungah;

    Bakal jaya Kratoné Allah.

    Urip sampurna ing bumi sing anyar,

    Atur pamuji

    saka bungahing ati:

    (REFREIN)

    ”Maturnuwunku, Allah Yéhuwah.

    S’rana Putra, kabèh dadi anyar.

    Bungahing atiku ngatur’ké sokurku;

    Kaurmatan lan pamuji kanggo Bapa.”

  2.  2. Oh saiki, aku kowé;

    Kita kabèh terus nganti-anti.

    Donya anyar sing nentrem’ké,

    Lan kahanané sing nyeneng’ké.

    Janjiné Yah dadi nyata;

    Kratoné sing ngayomi kita.

    Bakal urip manèh kabèh sing mati;

    Lan bebarengan

    padha atur pamuji:

    (REFREIN)

    ”Maturnuwunku, Allah Yéhuwah.

    S’rana Putra, kabèh dadi anyar.

    Bungahing atiku ngatur’ké sokurku;

    Kaurmatan lan pamuji kanggo Bapa.”

(Wacanen uga Ms. 37:10, 11; Yé. 65:17; Yoh. 5:​28; 2 Ptr. 3:​13.)