Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 LAGU 138

Uwan Iku Makutha

Milih Rekaman Audio
Uwan Iku Makutha
NDELENG

(Wulang Bebasan 16:31)

  1. 1. Ing antarané kita,

    Akèh sing tuwa.

    Isih setya ngabekti;

    Semangat ngabdi.

    Senajan wis ’ra rosa;

    Kélangan garwa.

    Nyuwun Bapa berkahi

    Imané kuwi.

    (REFREIN)

    Bapa, élingana

    Sing padha setya.

    Nyuwun diberkahi;

    Merga wis ngabdi.

  2. 2. Uwan iku makutha,

    Nèk tetep setya.

    Aji kanggoné Gusti,

    Sing setya ngabdi.

    Ayo padha ngajèni,

    Uga nresnani.

    Padha setya ngabekti;

    Semangat ngabdi.

    (REFREIN)

    Bapa, élingana

    Sing padha setya.

    Nyuwun diberkahi;

    Merga wis ngabdi.

(Wacanen uga Ms. 71:9, 18; WB. 20:29; Mat. 25:21, 23; Luk. 22:28; 1 Tim. 5:1.)