Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 LAGU 135

’Hé Anak-Ku, Gawéa Bungah Ati-Ku’

Milih Rekaman Audio
’Hé Anak-Ku, Gawéa Bungah Ati-Ku’
NDELENG

(Wulang Bebasan 27:11)

  1. 1. Hé anak-Ku kabèh,

    padha ngabektia.

    Bèn isa njawab mungsuh

    sing nantang Aku.

    Uripmu mung kok wènèh’ké

    kanggo Aku;

    Bèn kabèh ngerti

    kowé dadi abdi-Ku.

    (REFREIN)

    Hé anak-Ku sing Tak tresnani,

    Gawéa bungah ati-Ku,

    Manuta karo tuntunan-Ku,

    Lan tulus ati ngabekti.

  2. 2. Padha ngabektia

    kanthi bungah ati.

    Nèk kowé kesandhung,

    Aku sing nulungi.

    Senajan ana sing nggawé

    gela ati,

    Aku sing bakal nguwat’ké

    lan nresnani.

    (REFREIN)

    Hé anak-Ku sing Tak tresnani,

    Gawéa bungah ati-Ku,

    Manuta karo tuntunan-Ku,

    Lan tulus ati ngabekti.

(Wacanen uga PT. 6:5; Ko. 11:9; Yé. 41:13.)