Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 LAGU 133

Éling marang Yéhuwah Wektu Isih Enom

Milih Rekaman Audio
Éling marang Yéhuwah Wektu Isih Enom
NDELENG

(Kohèlèt 12:1)

  1. 1. Aji banget kanggoné Yéhuwah,

    Cah-cah enom sing setya marang Yah.

    Yéhuwah bakal terus nggatèk’ké,

    Lan mberkahi nganti saklawasé.

  2. 2. Ngajèni wong tuwa saka ati,

    Kuwi sing dadi préntahé Gusti.

    Nèk ngajèni lan uga nggatèk’ké,

    Nyeneng’ké Gusti lan sing liyané.

  3. 3. Wiwit enom t’rus éling marang Yah,

    Lan nresnani piwulangé Allah.

    Ngupaya t’rus nindak’ké kersané,

    Bakal isa nyeneng’ké atiné.

(Wacanen uga Ms. 71:17; KP. 3:27; Éf. 6:1-3.)