Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 LAGU 132

Aku Kowé Dadi Siji

Milih Rekaman Audio
Aku Kowé Dadi Siji
NDELENG

(Purwaning Dumadi 2:23, 24)

  1. 1. Aku kowé dadi siji,

    ’Ra dhèwèkan aku saiki.

    Yéhuwah maringi kanca,

    Dadi sisihanku.

    Aku kowé bebarengan

    T’rus ngrasak’ké berkahé Gusti,

    Lan dadi sak keluarga,

    Saben dina ngabdi,

    Nglakoni tuntunané Gusti,

    Terus nduduh’ké

    Katresnan sing sejati.

    Bojoku sing tak tresnani,

    Aku kowé wis ngucap janji;

    Ngabdi bareng marang Gusti,

    Nganti saklawasé, sayang.

(Wacanen uga Pd. 29:18; Ko. 4:9, 10; 1 Kor. 13:8.)