Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 LAGU 131

Sing Yah Dadèkké Siji

Milih Rekaman Audio
Sing Yah Dadèkké Siji
NDELENG

(Matius 19:5, 6)

  1. 1. Aku, kowé, Gusti

    Tali telung iji.

    Wis didadèk’ké siji,

    Huwah dadi seksi.

    (REFREIN 1)

    Sing lanang ngucap janji,

    Tresna saka ati.

    Sing Yah dadèk’ké siji,

    Pisah, aja nganti.

  2. 2. Bakal tak lakoni,

    Manut Kitab Suci.

    Bèn isa diberkahi,

    Lan nyeneng’ké Gusti.

    (REFREIN 2)

    Sing wadon ngucap janji,

    Tresna saka ati.

    Sing Yah dadèk’ké siji,

    Pisah, aja nganti.

(Wacanen uga Pd. 2:24; Ko. 4:12; Éf. 5:22-33.)