Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 LAGU 129

Kudu Tetep Setya

Milih Rekaman Audio
Kudu Tetep Setya
NDELENG

(Matius 24:13)

  1. 1. Tetepa setya

    Wektu kasusahan ana.

    S’najan sengsara

    Yésus isa tetep setya.

    Mikir’ké janjiné,

    Lan adilé Huwah.

    (REFREIN)

    Kudu tekun lan setya.

    Iman ya dijaga.

    Merga tresnané Bapa,

    Kita isa tekun uga setya.

  2. 2. Jaman semana

    Ngrasak’ké akèh sengsara.

    Senajan susah,

    Mbésuk isa urip bungah.

    Mulané, kuduné,

    Kita tetep setya.

    (REFREIN)

    Kudu tekun lan setya.

    Iman ya dijaga.

    Merga tresnané Bapa,

    Kita isa tekun uga setya.

  3.  3. ’Ja padha wedi

    Kuwatir lan mandheg ngabdi.

    Tetep mantepa

    Nganti dinané Yah teka.

    Wektuné wis cedhak,

    Ayo tetep setya.

    (REFREIN)

    Kudu tekun lan setya.

    Iman ya dijaga.

    Merga tresnané Bapa,

    Ayo tetep setya.