Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 LAGU 127

Kudu Dadi Wong sing Kaya Apa

Milih Rekaman Audio
Kudu Dadi Wong sing Kaya Apa
NDELENG

(2 Pétrus 3:11)

  1. 1. Apa sing kuduné tak tindakaké?

    Bukti panuwunku marang Yah, Allahku.

    Sabda-Mu mbantu ’nggo niliki atiku;

    Ngerti kaya apa aku sejatiné.

    (BRIDGE)

    Wis dadi tékadku, urip ’nggo ngabdi,

    Ora mung amarga wis dadi wajibku.

    Saktulusing ati, aku ngabekti,

    Aku péngin t’rus manut préntah-Mu.

    Tulungana aku ngerti kersa-Mu;

    Kepriyé carané nyeneng’ké ati-Mu.

    Sing tetep setya, bakal Huwah tresnani;

    Tékadku kanggo s’lawasé setya ngabdi.

(Wacanen uga Ms. 18:26; 116:12; WB. 11:20.)