Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 LAGU 121

Kudu Ngendhalèni Diri

Milih Rekaman Audio
Kudu Ngendhalèni Diri
NDELENG

(Roma 7:14-26)

  1. 1. Tresna Yéhuwah tulusing ati;

    Ning merga wis dosa, perlu waspada.

    Manut daging dadi masalah;

    Manut roh suci éntuk berkah.

  2. 2. Sétan ’mben dina nggodha manungsa,

    Bèn nyimpang, ’ra setya, nindak’ké dosa.

    Nuwun, Huwah wis mbantu kita;

    Setya, senajan ’ra sampurna.

  3. 3. Saben tumindak sarta omongan,

    Dijaga, bèn ora dadi sandhungan.

    Ngati-ati lan ngendhalèni;

    Isa nyeneng’ké Huwah Gusti.