Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 LAGU 118

’Nyuwun Tulung Tambahi Imanku’

Milih Rekaman Audio
’Nyuwun Tulung Tambahi Imanku’
NDELENG

(Lukas 17:5)

  1. 1. Merga aku ’ra sampurna, dhuh Huwah,

    Atiku kerep mikir’ké ala.

    Gampang banget kanggo tumindak dosa—

    Kurang imanku marang Yéhuwah.

    (REFREIN)

    Dhuh Yéhuwah, tambahana imanku,

    Bèn percaya, nindak’ké kersa-Mu,

    Sarta isa nggawé seneng ati-Mu;

    Nyuwun tulung tambahi imanku.

  2. 2. Sing nduwé iman bakal diberkahi.

    Merga imané nyeneng’ké Gusti.

    Kaya tamèng, iman isa ngayomi.

    Bèn ’ra wedi, lan urip lestari.

    (REFREIN)

    Dhuh Yéhuwah, tambahana imanku,

    Bèn percaya, nindak’ké kersa-Mu,

    Sarta isa nggawé seneng ati-Mu;

    Nyuwun tulung tambahi imanku.

(Wacanen uga Pd. 8:21; Ibr. 11:6; 12:1.)