Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 LAGU 117

Ngupayakké Sipat Apikan

Milih Rekaman Audio
Ngupayakké Sipat Apikan
NDELENG

(2 Babad 6:41)

  1. 1. Yéhuwah, Gusti Allahku,

    Nuwun kanggo berkah-Mu,

    Lan kanggo welas asih-Mu,

    Ngapurani dosaku.

    Gusti Allah sing apikan,

    Sarta sumber katresnan.

    Marang Gusti aku ngabdi,

    Kanthi bungahing ati.

  2. 2. Kabèh sing dadi umat-Mu

    Niru sipat apik-Mu;

    Nyata saka tumindaké

    ’Mben dina ing uripé.

    Dadi pangon, dadi guru,

    Dituntun roh suci-Mu.

    Lan merga apik atiné,

    Injil t’rus diwartak’ké.

  3. 3. Yéhuwah, Gusti Allahku,

    Aku nyuwun berkah-Mu.

    Kanggo sipat apikanku

    Marang kabèh s’dulurku.

    Ing jemaat, ing k’luarga,

    Uga marang wong liya,

    Roh-Mu, Huwah, mbantu aku

    Niru sipat apik-Mu.

(Wacanen uga Ms. 103:10; Mrk. 10:18; Gal. 5:​22; Éf. 5:9.)