Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 LAGU 113

Katentreman Sejati

Milih Rekaman Audio
Katentreman Sejati
NDELENG

(Yohanes 14:27)

  1. 1. Sumbering katentreman,

    Allah Yéhuwah.

    Perang disingkiraké,

    Tentrem umaté.

    Katentreman sejati,

    Yésus Rajané.

    Sing bener dibélani,

    Tentrem rasané.

  2. 2. Wis ora gampang nesu,

    Lan ora sengit.

    Tombak lan pedhang iku,

    Dadi ’nggo ngarit.

    Dadi muridé Yésus,

    Kudu ngapura,

    Bèn isa rukun terus

    Ing saben dina.

  3. 3. Katentreman sejati;

    Berkahé Gusti.

    Sinau Kitab Suci,

    Seneng nuruti.

    Ngandhani sing liyané,

    Bèn ’dha ngrasak’ké,

    Kahanan sing nentrem’ké

    Nganti s’lawasé.

(Wacanen Ms. 46:9; Yé. 2:4; Yak. 3:17, 18.)