Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 LAGU 110

Rasa Bungah Peparingé Yéhuwah

Milih Rekaman Audio
Rasa Bungah Peparingé Yéhuwah
NDELENG

(Néhémya 8:11)

  1. 1. Kabar apik bab Kratoné Yéhuwah,

    Diwartak’ké ing sakdonya.

    Entènana keslametan saka Yah,

    Akèh bukti sing wis nyata.

    (REFREIN)

    Rasa bungah peparingé Gusti.

    Kuwi sing isa ngayomi.

    Iki pangarep-arep sing sejati,

    Ayo nyanyi ngluhur’ké Gusti.

    Rasa bungah peparingé Gusti.

    Wong-wong kudu dikandhani.

    Kanthi rasa bungah ing njero ati,

    Tetep tekun lan setya ngabdi.

  2. 2. Aja wedi, percayaa marang Yah,

    Merga gedhé kuwasané.

    Lan ngadega, nyanyia muji Allah,

    Merga Huwah sing nylamet’ké.

    (REFREIN)

    Rasa bungah peparingé Gusti.

    Kuwi sing isa ngayomi.

    Iki pangarep-arep sing sejati,

    Ayo nyanyi ngluhur’ké Gusti.

    Rasa bungah peparingé Gusti.

    Wong-wong kudu dikandhani.

    Kanthi rasa bungah ing njero ati,

    Tetep tekun lan setya ngabdi.

(Wacanen uga 1 Bb. 16:27; Ms. 112:4; Luk. 21:28; Yoh. 8:32.)