Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 LAGU 107

Niru Katresnané Yéhuwah

Milih Rekaman Audio
Niru Katresnané Yéhuwah
NDELENG

(1 Yohanes 4:19)

  1. 1. Allah Yéhuwah wis paring tuladha

    Nduduh’ké tresnané.

    Tresnané nyata ing saben dinané;

    Dadi conto kanggo kita.

    Merga tresnané, Yah ngutus Putrané,

    Dadi tebusan lan nyingkir’ké dosa.

    Lan dadi bukti katresnan sejati;

    Tresnané Yah, tresna sing nyata.

  2. 2. Sing nresnani Yah, niru tuladhané

    Nduduh’ké tresnané,

    Katresnan kanggo sedulur seiman,

    Katresnan sing tulus ati.

    Tresna sing nyata, lan seneng ngapura,

    Padha ngajèni, lan terus perduli,

    Tresna sejati, ora pilih kasih,

    Kuwi tresna, tresna sing nyata.

  3. 3. Umaté Huwah bebarengan ngabdi,

    Nyawiji ngabekti.

    Huwah wis mulang lan paring roh suci,

    Bèn ’dha ngabdi lan nresnani.

    Ayo ngajèni katresnané Gusti,

    Terus nduduh’ké katresnan sejati,

    Lan saben dina aja nganti lali,

    Tresnané Yah, tresna sejati.