Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 LAGU 100

Dadia Loma

Milih Rekaman Audio
Dadia Loma
NDELENG

(Kisah Para Rasul 17:7)

  1. 1. Gusti Allah Huwah, Allah sing loma.

    Katresnané adil, ’ra pilih kasih.

    Kabèh diparingi

    berkah saben dina;

    Lan ora dibédak-bédak’ké.

    Sing dadi umaté niru sipaté,

    Ngajèni lan tresna marang wong kabèh.

    Yéhuwah mberkahi

    wong sing apik ati,

    Sing loma lan tulus nresnani.

  2. 2. Nèk seneng nulungi sarta mènèhi,

    Isa dadi puas lan bungah ati.

    Senajan ’ra kenal,

    tetepa apikan,

    Nduduh’ké katresnan sejati.

    Ayo kita kabèh dadi wong loma,

    Bèn wong-wong ayem lan tentrem atiné.

    Yéhuwah nggatèk’ké

    sing niru sipaté;

    Bakal éntuk berkah sing gedhé.