Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 LAGU 10

Pujinen Yéhuwah!

Milih Rekaman Audio
Pujinen Yéhuwah!
NDELENG

(Jabur 145:12)

  1. 1. Pujinen Yéhuwah Gusti!

    Bèn asmané padha ngerti.

    Wis cedhak, dinané Gusti,

    Wong kabèh kudu dikandhani.

    Yah ngendika, iki wis wektuné,

    Putrané mréntah ing swarga.

    Wartakna asmané lan Kratoné,

    Berkahé bakal ditampa.

    (REFREIN)

    Pujinen Yéhuwah Gusti!

    Luhurna Yah ing ngendi-endi!

  2. 2. Pujinen Yéhuwah Allah!

    Ayo nyanyi kanthi bungah!

    Martak’ké kamulyané Yah,

    Rasa senengé saya tambah.

    S’najan Huwah kuwi Mahakwasa,

    Ning andhap asor lan tresna.

    Bapa sing welas asih lan loma,

    Dongaku mesthi ditampa.

    (REFREIN)

    Pujinen Yéhuwah Gusti!

    Luhurna Yah ing ngendi-endi!

(Wacanen uga Ms. 89:28; 105:1; Ym. 33:11.)