Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 Lagu 147

Pilihané Gusti

Pilihané Gusti

Download:

(1 Pétrus 2:9)

  1. Yah ndadèkaké bangsa,

    Lan nglantik putra-putra.

    Antarané manungsa,

    Merga padha setya.

    (REFREIN)

    Pilihané Gusti,

    Ngluhur’ké asma suci.

    Huwah ditresnani.

    Diluhuraké rina-wengi.

  2. Dadi bangsa sing suci.

    Alkitab dituruti.

    Piwulangé sing aji,

    Kabèh dingertèni.

    (REFREIN)

    Pilihané Gusti,

    Ngluhur’ké asma suci.

    Huwah ditresnani.

    Diluhuraké rina-wengi.

  3. Setya karo tugasé,

    Bareng wedhus liyané.

    Setya karo Sang Cempé,

    Manut tuntunané.

    (REFREIN)

    Pilihané Gusti,

    Ngluhur’ké asma suci.

    Huwah ditresnani.

    Diluhuraké rina-wengi.