WARTA PENTING (WULANGAN) April 2019

Artikel pelajaran sing disinaoni saka 3-30 Juni 2019.

Apa Njenengan Tenanan Nindakké Tugas Pelayanan?

Piyé carané bèn isa luwih trampil lan seneng wektu nginjil?

Tirunen Yésus Bèn Isa Tetep Ngrasa Ayem

Telung cara sing ditindakké Yésus isa mbantu awaké dhéwé tetep ngrasa ayem senajan ngadhepi masalah.

Terus Manut karo Wulangan sing Bener soal Kematian

Piyé carané bèn awaké dhéwé ora mèlu-mèlu nindakké kebiasaan sing ora cocog karo wulangané Alkitab soal kematian?

Nglawan Roh-Roh Jahat Nganggo Bantuané Yéhuwah

Apa sing isa ditindakké kanggo nglawan pengaruhé Sétan lan hantu-hantu?

PENGALAMAN

Nemokké ”Mutiara sing Aji Banget”

Wacanen pengalamané Winston lan Pamela Payne saka Australia sing uripé bahagia.

Apa Panjenengan Ngerti?

Kaya apa perjalanan numpak kapal ing jaman mbiyèn?