WARTA PENTING (WULANGAN) Oktober 2016

Wulangan sing disinaoni 28 November-25 Desember 2016.

Apikan marang Wong sing Ora Dikenal

Piyé pandhangané Yéhuwah marang wong sing ora dikenal? Apa sing isa ditindakké bèn wong asing krasa nyaman ing jemaat?

Ngupayaa Njaga Keséhatan Rohani Wektu Ngabdi ing Jemaat Basa Asing

Ngutamakké njaga keséhatan rohani panjenengan lan keluarga. Nèk gabung ing jemaat basa asing panjenengan mesthi ngadhepi tantangan.

Nguwatké Iman marang sing Diarep-arep

Awaké dhéwé isa sinau saka conto-conto jaman mbiyèn lan saiki. Piyé carané nguwatké iman panjenengan?

Nduduhké Iman marang Janji-janjiné Yéhuwah

Apa iman kuwi? Lan, piyé carané nduduhké iman?

PENGALAMAN

Niru Conto-Conto sing Apik

Thomas McLain kandha nèk conto-conto sing apik isa mbantu dhèwèké dadi perintis lan utusan injil.

Apa Panjenengan Ngerti?

Ing jaman Alkitab, apa mungkin ana wong sing nandur alang-alang ing ladhangé wong liya?