WARTA PENTING (WULANGAN) November 2018

Wulangan sing disinaoni saka 31 Desember-3 Februari 2019.

”Tukua Kabeneran lan Aja Kokedol”

Apa sing dimaksud tuku wulangan sing bener? Nèk wis éntuk, apa sing kudu ditindakké?

”Aku Bakal Mlaku ing Dalan-Mu sing Bener”

Apa sing isa mbantu kita tetep mlaku ing dalan sing bener?

Terusa Percaya marang Yéhuwah

Buku Habakuk isa mbantu kita nduwé pikiran sing ayem senajan ngadhepi akèh masalah.

Panjenengan Dipengaruhi karo Sapa?

Piyé carané bèn nduwé cara mikiré Yéhuwah?

Apa Kita Nduwé Cara Mikiré Yéhuwah?

Apa maksudé ’ngowahi cara mikir’, lan piyé carané?