Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Pambuka

Pambuka

Piyé Nurut Panjenengan?

Apa hadiah sing paling aji saka Gusti Allah kanggo kita?

Alkitab kandha, ”Gusti Allah anggoné ngasihi marang jagad iku nganti masrahaké Kang Putra ontang-anting.”Yokanan 3:16.

Majalah Warta Penting iki ngrembug apa sebabé Gusti Allah ngutus Yésus menyang bumi lan mati kanggo kita sarta apa buktiné nèk kita ngajèni hadiah kuwi.