WARTA PENTING No. 1 2020 | Nggolèki Katrangan sing Bener

Alkitab mènèhi jawaban saka pitakonan-pitakonan penting soal urip.

Nggolèki Katrangan sing Bener

Senajan akèh wong ora isa dipercaya lan akèh informasi sing salah, ana cara sing isa digunakké kanggo nemokké jawaban saka pitakonan-pitakonan penting soal urip.

Alkitab​—⁠Sumber Katrangan sing Bener lan Isa Dipercaya

Njenengan isa yakin nèk Alkitab kuwi isa dipercaya.

Katrangan sing Bener soal Gusti Allah lan Yésus

Apa bédané Gusti Allah karo Yésus?

Katrangan sing Bener soal Kratoné Allah

Alkitab nduduhké soal Rajané, panggonané, tujuané, pemimpiné, lan rakyaté Kratoné Allah.

Katrangan sing Bener soal Masa Depan

Percayaa karo janjiné Gusti Allah soal bumi lan manungsa sing bakal manggon ing kono.

Manfaaté Katrangan sing Bener Kanggo Njenengan

Njenengan isa éntuk akèh manfaat nèk ngerti katrangan sing bener saka Alkitab.