WARTA PENTING (WULANGAN) Februari 2016

Ana wulangan sing disinaoni kanggo 4 April nganti 1 Mei 2016.

PENGALAMAN

Yéhuwah Nggawé Aku Isa Terus Ngabdi

Corwin Robison wis 73 taun ngabdi, klebu 60 taun ing Bètel, Amerika Serikat.

Yéhuwah Ngundang Abraham ’Mitraku’

Apa kowé péngin dadi kancané Yéhuwah? Tirunen Abraham.

Niru Kanca Akrabé Yéhuwah

Piyé carané Rut, Hizkia, lan Maryam ngupaya bèn isa dadi kanca akrabé Yéhuwah?

Terusa Ngabdi marang Yéhuwah kanthi Bungah

Pikiren telung alesan bèn isa bungah wektu ngabdi marang Yéhuwah.

Buktèkna Kowé Setya marang Yéhuwah

Contoné Yonatan isa mbantu awaké dhéwé tetep setya karo Yéhuwah, senajan ngadhepi patang kahanan.

Niru Para Abdiné Yéhuwah sing Setya

Apa buktiné nèk Dawud, Yonatan, Natan, lan Husai setya karo Yéhuwah?

SEKSI-SEKSI YÉHUWAH JAMAN MBIYÈN

Mobil Halo-Halo sing Dikenal Wong Akèh

Saka taun 1936 nganti 1941, ”mobil halo-halo Watch Tower” isa nggawé gawéan nginjil ing Brasil maju.