WARTA PENTING (WULANGAN) Agustus 2016

Wulangan sing disinaoni 26 September-23 Oktober 2016.

Apa Sebabé Yéhuwah Nggawé Urip Bebojoan?

Apa sebabé urip bebojoan kuwi hadiah saka Yéhuwah?

Carané Bèn Urip Bebojoan Ayem Tentrem

Golèka tuntunan saka Alkitab.

Apa Panjenengan Perlu Ngajari Liyané?

Tujuan apa sing isa diupayakké wong anyar?

PENGALAMAN

Aku Seneng Banget Merga Wis Mènèhi

Cah lanang saka Inggris ngrasakké seneng wektu dadi utusan Injil.

Pitakonané Sing Maca

Apa sebabé wisuh tangan diributké para mungsuhé Yésus?