Carané Sumbangané Njenengan Digunakké

Gawèané Seksi-Seksi Yéhuwah didhukung karo sumbangan sukaréla. Gatèkna piyé sumbangan kuwi digunakké kanggo mbantu wong-wong sak donya.

PUBLIKASI

Nggawé Buku sing Paling Penting

Seksi Yéhuwah berusaha bèn Terjemahan Donya Anyar kuwi ora mung apik terjemahané, ning ya apik bukuné.

Yéhuwah Sayang karo Wong-Wong sing Tunarungu

Seksi-Seksi Yéhuwah wis nggawé vidéo-vidéo ing luwih saka 100 basa isyarat. Piyé carané nggawé vidéo-vidéo kuwi?

Buku Anyar kanggo Sinau Alkitab

Bahané buku Bahagia Saklawasé iki luwih apik timbang buku-buku liyané. Apa waé sing nggawé buku iki luwih apik?

Berita sing Isa Dipercaya lan Isa Nguwatké

Merga ana bagéan Berita ing jw.org, awaké dhéwé isa ngerti kabaré para sedulur sak donya. Piyé carané berita-berita kuwi digawé?

Lagu-Lagu sing Nggawé Luwih Cedhak karo Gusti Allah

Apa ana lagu JW Broadcasting sing paling njenengan senengi? Piyé carané lagu-lagu kuwi digawé?

Nggawé Buku Nganggo Huruf Braille

Seksi-Seksi Yéhuwah ora mung nggawé buku nganggo huruf braille, tapi ya ngajari carané maca.

Aplikasi sing Kaya Perpustakaan

Aplikasi JW Library kuwi aplikasi sing ”bener-bener apik banget”. Apa waé sing diupayakké bèn kuwi isa tambah apik?

Manfaaté Saluran Satelit JW

Akèh sedulur ing Afrika isa nonton JW Broadcasting ora nganggo Internèt. Piyé carané?

Kothak Cilik sing Mbantu Wong-Wong Nduwé Iman sing Kuwat

Saiki ana sedulur-sedulur sing isa download wacan-wacan Alkitab vèrsi èlèktronik lan vidéo tanpa sambungan Internèt.

PEMBANGUNAN LAN PERAWATAN

Manfaaté Kantor Penerjemahan Jarak Jauh

Merga RTO-né ing dhaérah, terjemahané dadi luwih apik. Kok isa?

Pembangunan Rampung Sakdurungé Wabah Corona

Ana luwih saka 2.700 panggonan ibadah sing rencanané arep dibangun utawa dirénovasi saksuwéné taun dinas 2020. Apa proyèk kuwi isa rampung padahal ana wabah corona?

ADMINISTRASI

Sumbangan Isa Mbantu sing Kekurangan

Piyé carané mbantu cabang-cabang liyané sing kekurangan?

NGINJIL LAN MULANG

Manfaaté Sekolah Giléad kanggo Para Sedulur

Ana sekolah Alkitab ing New York, tapi siswané saka endi-endi. Apa sing kudu disiapké bèn para siswa kuwi isa mèlu sekolah?

Pertemuan Gabungan Wilayah Disiarké Liwat TV lan Radio

Pertemuan gabungan wilayah 2020 isa dinikmati liwat Internèt. Tapi, akèh-akèhé sedulur ing Malawi lan Mozambik ora isa mbukak Internèt. Lha terus piyé?

Nggawé Vidéo Kebaktian Gabungan Wilayah 2020 ”Terusa Bungah”

Piyé carané lan pira biaya sing dibutuhké kanggo nggawé kabèh vidéo kebaktian gabungan wilayah?

Penerjemahan Acara Kebaktian Gabungan Wilayah Taun 2020 ”Terusa Bungah”

Carané ceramah, drama, lan lagu cepet banget diterjemahké ing luwih saka 500 basa.

Pakumpulan Ibadah Nggunakké Video-conference

Piyé organisasi wis mbantu jemaat-jemaat bèn nduwé aplikasi Zoom sing murah lan aman kanggo ngibadah?

BANTUAN KEMANUSIAAN

Ngirimké Bantuan Pas Perang

Piyé carané ngirimké bantuan kanggo sedulur-sedulur ing Ukraina? Piyé perasaané para sedulur sing éntuk bantuan kuwi?

Bantuan Kemanusiaan Selama Taun 2021

Selama taun 2021, selain pandemi, ana luwih saka 200 bencana ing sak donya.

Bantuan Selama Pandemi

Upayané Seksi-Seksi Yéhuwah kanggo nyedhiakké bantuan selama pandemi COVID-19 nggawé sedulur-sedulur lan wong liya sing dudu Seksi dadi nggumun.

Mènèhi Bantuan kanggo sing Kena Bencana

Ing taun 2020, ana akèh sedulur sing susah merga kena bencana alam lan pandemi COVID-19. Piyé akhiré para sedulur kuwi éntuk bantuan?

Yéhuwah Sayang karo Wong-Wong sing Tunarungu

Seksi-Seksi Yéhuwah wis nggawé vidéo-vidéo ing luwih saka 100 basa isyarat. Piyé carané nggawé vidéo-vidéo kuwi?

Ngirimké Bantuan Pas Perang

Piyé carané ngirimké bantuan kanggo sedulur-sedulur ing Ukraina? Piyé perasaané para sedulur sing éntuk bantuan kuwi?

Buku Anyar kanggo Sinau Alkitab

Bahané buku Bahagia Saklawasé iki luwih apik timbang buku-buku liyané. Apa waé sing nggawé buku iki luwih apik?

Bantuan Kemanusiaan Selama Taun 2021

Selama taun 2021, selain pandemi, ana luwih saka 200 bencana ing sak donya.

Berita sing Isa Dipercaya lan Isa Nguwatké

Merga ana bagéan Berita ing jw.org, awaké dhéwé isa ngerti kabaré para sedulur sak donya. Piyé carané berita-berita kuwi digawé?

Lagu-Lagu sing Nggawé Luwih Cedhak karo Gusti Allah

Apa ana lagu JW Broadcasting sing paling njenengan senengi? Piyé carané lagu-lagu kuwi digawé?

Manfaaté Saluran Satelit JW

Akèh sedulur ing Afrika isa nonton JW Broadcasting ora nganggo Internèt. Piyé carané?

Manfaaté Sekolah Giléad kanggo Para Sedulur

Ana sekolah Alkitab ing New York, tapi siswané saka endi-endi. Apa sing kudu disiapké bèn para siswa kuwi isa mèlu sekolah?

Nggawé Buku Nganggo Huruf Braille

Seksi-Seksi Yéhuwah ora mung nggawé buku nganggo huruf braille, tapi ya ngajari carané maca.

Aplikasi sing Kaya Perpustakaan

Aplikasi JW Library kuwi aplikasi sing ”bener-bener apik banget”. Apa waé sing diupayakké bèn kuwi isa tambah apik?

Pertemuan Gabungan Wilayah Disiarké Liwat TV lan Radio

Pertemuan gabungan wilayah 2020 isa dinikmati liwat Internèt. Tapi, akèh-akèhé sedulur ing Malawi lan Mozambik ora isa mbukak Internèt. Lha terus piyé?

Bantuan Selama Pandemi

Upayané Seksi-Seksi Yéhuwah kanggo nyedhiakké bantuan selama pandemi COVID-19 nggawé sedulur-sedulur lan wong liya sing dudu Seksi dadi nggumun.

Manfaaté Kantor Penerjemahan Jarak Jauh

Merga RTO-né ing dhaérah, terjemahané dadi luwih apik. Kok isa?

Mènèhi Bantuan kanggo sing Kena Bencana

Ing taun 2020, ana akèh sedulur sing susah merga kena bencana alam lan pandemi COVID-19. Piyé akhiré para sedulur kuwi éntuk bantuan?

Nggawé Buku sing Paling Penting

Seksi Yéhuwah berusaha bèn Terjemahan Donya Anyar kuwi ora mung apik terjemahané, ning ya apik bukuné.

Pembangunan Rampung Sakdurungé Wabah Corona

Ana luwih saka 2.700 panggonan ibadah sing rencanané arep dibangun utawa dirénovasi saksuwéné taun dinas 2020. Apa proyèk kuwi isa rampung padahal ana wabah corona?

Sumbangan Isa Mbantu sing Kekurangan

Piyé carané mbantu cabang-cabang liyané sing kekurangan?

Kothak Cilik sing Mbantu Wong-Wong Nduwé Iman sing Kuwat

Saiki ana sedulur-sedulur sing isa download wacan-wacan Alkitab vèrsi èlèktronik lan vidéo tanpa sambungan Internèt.

Nggawé Vidéo Kebaktian Gabungan Wilayah 2020 ”Terusa Bungah”

Piyé carané lan pira biaya sing dibutuhké kanggo nggawé kabèh vidéo kebaktian gabungan wilayah?

Penerjemahan Acara Kebaktian Gabungan Wilayah Taun 2020 ”Terusa Bungah”

Carané ceramah, drama, lan lagu cepet banget diterjemahké ing luwih saka 500 basa.

Pakumpulan Ibadah Nggunakké Video-conference

Piyé organisasi wis mbantu jemaat-jemaat bèn nduwé aplikasi Zoom sing murah lan aman kanggo ngibadah?

Nuwun sèwu. Ora ana tembung sing cocog.