Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 SINAU SAKA ALKITAB

Yéhuwah Ngalahké Mungsuhé Israèl

Yéhuwah Ngalahké Mungsuhé Israèl

Limang raja nyerang Gibéon lan Israèl (Yos 10:5; it-1-IN 49)

Yéhuwah ngalahké limang raja kuwi (Yos 10:10, 11; it-1-IN 975)

Yéhuwah nggawé matahari mandheg (Yos 10:12-14; w04-IN 1/12 11 ¶1)

Awaké dhéwé yakin nèk Yéhuwah isa mbantu awaké dhéwé bèn tetep setya, meskipun kegiatané awaké dhéwé dilarang karo pemerintah. Nèk Yéhuwah sing mbantu, ora ana sing isa ngalang-alangi awaké dhéwé ngibadah.